Hallo. Fijn dat je er bent!
Mijn naam is Anneke van der Tempel.
Moeder van twee heerlijke pubers! Vrouw, vriendin, dochter, kunstenaar, coach,  projector, .. maar vooral Anneke.

Twaalf jaar lang heb ik met liefde de communicatieve vertaalslag naar wensen van mijn opdrachtgevers mogen maken met mijn grafisch bureau. In 2016 werd het tijd voor verdere ontwikkeling in vrijer werk en ben ik in inmiddels afgestudeerd Autonoom Beeldend Kunstenaar.

Door emotie, mijmeringen en het onderbewustzijn laat ik mijn werken ontstaan. Hierin is mijn intuïtie leidend. Vaak ontstaat er beeldend werk vanuit herinneringen die betrekking hebben op eigen levenservaringen. Daardoor is mijn werk over het algemeen autobiografische te noemen. 

Naast het creëren van kunst krijg ik energie van het inzichten creëren bij mensen met behulp van coaching. Wanneer er stappen gezet kunnen worden in persoonlijke ontwikkeling en er een vreugdesprongetje plaats vindt in de ziel. Zowel bij de gecoachte als bij de coach. 

Door het gebruiken van een mix van de gevolgde opleidingen als NLP Practitioner, Human Design Coach en Beeldend Kunstenaar ontstaat er een verdiepende en verrassende coaching. 

Heb je vragen?
Bel of mail gerust.

Tel: 06 12 80 72 55
tempeldesign@ziggo.nl


'Naast het creëren van beeldende kunst word ik nog regelmatig ingehuurd door bedrijven voor het verzorgen van de grafische vormgeving en social media. De zakelijke markt in combinatie met het vrije intuïtieve werken zorgt dat ik met beide voeten op de grond blijf staan en niet teveel ga zweven tussen hemel en aarde  ;-) het geeft mij de juiste balans    ..'

Contact 

Tempel Design Joure

Anneke van der Tempel
T 06 12 80 72 55
E tempeldesign@ziggo.nl